Genel

Kuru Fasulye Tarifi

KURU FASULYE HAZIRLANIŞI:

Geleneksel olan kuru fasulye tarifimi sizlerle paylaşıyorum. Tam kıvamında ve tüm ayrıntıları ile enfes kuru fasulye tarifimi beğeneceğinize eminim. Lokantada yapılanları aratmayacak muhteşem kuru fasulye tarifini artık evlerinizde de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.Kuru fasulye yakışan yanında olmazsa olmazlarından geleneksellerinden olan pilav üstü kuru lakabında sevilen, kuru fasulye yemeğini sizlerde arzunuza göre servis yapabilirsiniz. Ama yumuşacık eti ve kuru fasulyenin de ekmek banarak yemesi de bir başkadır.Mis gibi kuru fasulyenin de mevsimi olmaz, ister yazın ister kışın canın ne zaman isterse lezzetine doyamayacağınız kuru fasulye tarifimi kesinlikle denemelisiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. 🙂

Kuru Fasulye Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 300 gr dana kuşbaşı et
  • 1 tane kuru soğan
  • 1 tane sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • Tuz
  • 4, 5 -5 bardak sıcak su
  • Çok az sıvı yağ
  • 1 tane küp şeker

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir